06-123 766 95info@hdl-klimmaterialen.nlContact

Over ons

Ons bedrijf

HDL Klimmaterialen: Hét adres voor uw aluminium ladder, rolsteiger of trap!|

HDL Klimmaterialen is een onderneming uit Limburg die professioneel klimmateriaal zoals rolsteigers, ladders en trappen verkoopt aan zowel bedrijf als particulier tegen scherpe prijzen.

De rolsteigers van HDL Klimmaterialen worden gemaakt in Nederland! Dit houd in dat onze rolsteigers aan de strengste wettelijke eisen voldoen en gemaakt zijn voor de puur professionele markt.

Of het nu gaat om een hoge rolsteiger, kamersteiger of een klein trapje, bij ons is het meeste uit voorraad leverbaar. HDL Klimmaterialen koopt de rolsteigers rechtstreeks in bij de fabriek, waardoor wij de rolsteigers voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden! Door de universele maatvoering van de rolsteigers van HDL Klimmaterialen passen de delen op de meeste gangbare andere merken rolsteigers.

Service en garantie

HDL Klimmaterialen een klein bedrijf met grote service. Al onze rolsteigers, ladders, trappen en onderdelen voldoen aan de strengste wettelijke normen. Wij geven dan ook 5 jaar schriftelijke garantie op al onze rolsteigers. Bezorging van onze rolsteigers, ladders en trappen door geheel Nederland en België is bij HDL Klimmaterialen mogelijk.                         

Bezichtiging

HDL Klimmaterialen werkt alléén op afspraak. Ook in het weekend of ’s- avonds kunt u contact met ons opnemen.
Bekijk onze catalogus

Pinnen (op locatie) is mogelijk bij ons.  

 

Volg HDL Klimmaterialen op Facebook
Forwart internetbureau Sitemap - Contact